Breitling 

Breitling Professional

Breitling staat bekend om het maken van horloges voor professioneel gebruik. 

De horloges in de Professional-familie zijn voorzien van functies die dit model het  perfecte horloge maken voor elk gebruik.

 

Breitling Chronomat

Breitlings meest bekende horloge is wel de chronomat. Voor al je bezigheden, thuis op je werk als op het strand. Geïntroduceerd in 1984 vierde de Chronomat Breitlings eeuwfeest en markeerde het de terugkeer van de mechanische chronograaf. Nu bijna veertig jaar later is de Chronomat nog steeds het best verkochte horloge van Breitling.

Breitling Navitimer

Al 70 jaar lang is de Breitling Navitimer een geliefd mechanische chronograaf horloge.

De Navitimer blijft bij zijn traditie maar introduceert toch een geheel nieuwe generatie horloges.

Breitling Premier

De Breitling Premier is er al sinds de 40'er jaren. Een horloge met een elegante uitstraling. Nu introduceert Breitling de nieuwe Premier-collectie modellen die weer dezelfde elegante look hebben maar met hun nieuwe uurwerk heeft Breitling een kwalitatief hoogwaardig horloge ontwikkeld. 

Breitling Top Time

In de 60'er jaren kwam de Top Time op de markt en door de aparte wijzerplaten werd dit model al snel een symbool. Eigenzinnig en toch behouden.

Breitling Super Ocean

Met de nieuwe en verbeterde Superocean Heritage-lijn viert Breitling een erfenis van meer dan 60 jaar aan uitstekende duikhorloges. Met een nieuw leven ingeblazen ontwerp combineert het tijdloze esthetiek met geavanceerde technologie.