Horloge verkopen

Uw Horloge Verkopen? Wij bieden een eenvoudige en betrouwbare oplossing!

Verkopen in consignatie

Wilt u veilig uw horloge verkopen zonder risico, dat kunnen wij voor u verzorgen. 

Hoe gaan wij te werk?

U stuurt ons via de email of whatsapp de foto's van uw horloge met daarbij de bijbehorende informatie, wij zullen u dan een prijs indicatie geven wat wij denken dat uw horloge bij verkoop zal opbrengen.  Kunt u hiermee akkoord gaan dan maken we een afspraak bij ons op kantoor om uw horloge in ontvangst te nemen. 

U krijgt van ons een opdrachtbevestiging waarin onze afspraken zijn vastgelegd. 

 

Wij kopen het horloge van u

Bij RH Watches begrijpen we dat het verkopen van uw waardevolle horloge een belangrijke beslissing is. Of u nu uw collectie wilt verkleinen, een upgrade wilt maken naar een ander model, of gewoon ruimte wilt maken voor iets nieuws, wij staan klaar om u te helpen. Met onze eenvoudige en betrouwbare service kunt u uw horloge snel en veilig verkopen, zonder gedoe.

Waarom Kiezen Voor RH Watches?

  • Deskundige Taxatie: Onze ervaren horloge-experts voeren een nauwkeurige taxatie uit van uw horloge, zodat u een eerlijke en marktconforme prijs ontvangt.
  • Veilige Transactie: Wij begrijpen het belang van veiligheid bij online transacties. Daarom zorgen wij voor een veilige en betrouwbare betaalwijze, zodat u met een gerust hart uw horloge kunt verkopen.
  • Snelle Afhandeling: Wij waarderen uw tijd. Zodra we tot een akkoord komen, zorgen wij voor een snelle afhandeling en betaling, zodat u snel kunt genieten van het geld dat u ontvangt voor uw horloge.

Hoe Werkt Het?

  1. Gratis Taxatie: Stuur ons informatie over uw horloge, zoals het merk, model en eventuele bijzonderheden. Op basis daarvan doen wij een eerste taxatie.
  2. Persoonlijke Beoordeling: Als de eerste taxatie veelbelovend is, nodigen we u uit voor een persoonlijke beoordeling van het horloge. Dit kan bij ons op locatie.
  3. Aanbod: Na de beoordeling doen we u een officieel aanbod voor uw horloge.
  4. Afhandeling: Als u akkoord gaat met ons aanbod, regelen we de afhandeling en betaling. Dit kan contant (wij houden ons aan de wettelijke regels) , of via bankoverschrijving.

Bij RH Watches geloven we in transparantie, eerlijkheid en uitstekende service. Vertrouw ons uw horloge toe en ontdek een moeiteloze manier om uw horloge te verkopen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen. Uw horloge verdient de beste waardering, en dat is precies wat wij bieden.